Financieel Product van het Jaar vrijdag 20 december 2013

Uit handen van Jaap van Duijn, voormalig bestuurder van Robeco, ontving de directie van Think ETF's gisteren de DFT Award voor het Beste Financiële Product van 2013. Het product dat door de vakjury verkozen werd, was de Think Global Equity ETF, het product dat in 2011 ook al een Gouden Stier won voor beste beleggingsproduct.

"Dit is een mooi fonds dat qua kosten zeer aantrekkelijk is voor beleggers", zei juryvoorzitter Jaap van Duijn. Volgens de beleggingsexpert en columnist van De Financiële Telegraaf was de jury 'behoorlijk unaniem' van mening dat Think de terechte winnaar is. 

De Think Global Equity ETF is een wereldwijd gespreide aandelen ETF bestaande uit 250 bedrijven. U kunt hierbij denken aan bedrijven als Apple, Shell, Toyota, Google en Coca-Cola. Deze ETF kent een gelijke weging toe aan deze bedrijven en beperkt daarmee het risico dat bedrijven die in korte tijd sterk zijn opgelopen, ook een zware weging in de ETF krijgen. De kosten voor beleggers bedragen 0,2%. Daarmee heeft Think één van de goedkoopste ETF's die in Nederland genoteerd zijn.

Wilt u meer weten, klik dan op de volgende link om meer informatie over het product te krijgen; Think Global Equity ETF