Personal Finance Day: een kort verslag donderdag 01 juni 2017

Personal Finance Day: een kort verslag

Op 18 mei organiseerden het FD en Binck de eerste editie van de Personal Finance Day. De dag was gericht op het creëren van een totaal financieel overzicht. De entourage was hip, het eten goed, de sprekers van niveau en er was zelfs een DJ: kosten noch moeite werden gespaard om van deze dag een succes te maken. 

Educatieve break-out sessies

Na een twee uur durend plenair programma begaven de 1250 gasten zich naar educatieve break-out sessies. Think gaf een boeiende presentatie onder de titel ‘Leren beleggen als Warren Buffett’. Martijn Rozemuller (managing director van Think ETF’s) ging in op het belang van lage kosten. Dit deed hij aan de hand van de weddenschap die ’s werelds meest succesvolle belegger afsloot met het hedgefund Protégé & Partners. Ruim 150 gasten zagen wat ze eigenlijk wel wisten: kosten bepalen voor een belangrijk deel het succes van een beleggingsportefeuille. Toch bleek het doorrekenen van kosten zoals dividendlekkage en de management-fee van verschillende soorten beleggingen voor velen een wake-up call.   

We genoten van deze leuke en inspirerende dag en danken alle bezoekers. Hebt u het dit jaar gemist? Binnenkort volgen meer evenementen en wie weet volgend jaar weer een Personal Finance Day.

Kijk voor de komende events naar het Think ETF’s nieuws op de website en in de nieuwsbrief.