Sfeerimpressie BeleggersFair 2019 woensdag 02 oktober 2019

Afgelopen vrijdag hadden wij weer het genoegen om als Think ETF’s | VanEck met een stand op de BeleggersFair aanwezig te zijn. De BeleggersFair is het grootste beleggersevent van Nederland en trekt ongeveer 2000 bezoekers.

Martijn Rozemuller, oprichter van Think ETF’s en Hoofd van VanEck Europa gaf tijdens het event 2 presentaties, een masterclass en een snelcursus. Beide presentaties trokken zoals elk jaar weer een mooi aantal geïnteresseerden die meer wilden horen over de ‘ins and outs’ van ETFs.

Jolien Brouwer, Sander Zboray en Bouke van den Berg waren in de stand aanwezig om de bezoekers te woord te staan. Het was de laatste keer dat we tijdens een groot event nog de huidige Think ETF’s naam zullen gebruiken omdat we per 1 november alles zullen rebranden naar VanEck. We hebben al onze voorraden brochures, stressballen, pennen en blocnotes die het oude logo toonden kunnen weggegeven aan de bezoekers van onze stand.

Tevens was er bij onze stand weer een koffiebar aanwezig waar onze barista de heerlijkste koffiespecialiteiten serveerde.

Wat ons betreft een zeer geslaagde dag.

Meer informatie op: https://www.beleggersfair.nl/


Bouke van den Berg