Nieuws

Economische pubicaties in december 2015 vrijdag 27 november 2015

Bij het inleggen van orders is het verstandig om rekening te houden met de publicatie van economische cijfers. Bekijk hier het overzicht wanneer in december belangrijke nieuwsmomenten zijn.

Lees verder

Pensioen moet je zélf doen donderdag 26 november 2015

Uit een onderzoek verricht door de universiteit van Leiden, in opdracht van de AFM, blijkt dat een derde van de Nederlanders straks minder pensioen gaat ontvangen dan men daadwerkelijk nodig heeft. En in plaats van actie te ondernemen, doen de meeste

Lees verder

Nieuwe ETF, Think Morningstar North America ETF donderdag 12 november 2015

Op 11 november heeft Think ETF’s haar nieuwste ETF gelanceerd op Euronext Amsterdam. De Think Morningstar® North America Equity UCITS ETF is de eerste ETF van Think die een index van Morningstar® zal gaan volgen.

Lees verder

Beleggen is geen gok! dinsdag 03 november 2015

Vorige week schreef de Telegraaf dat uit onderzoek van TNS/Nipo was gebleken dat beleggen voor het eerst weer populairder is dan sparen. Dat gold dan voor de Nederlanders met een vermogen hoger dan 50.000 euro.

Lees verder

Economische pubicaties in november 2015 woensdag 28 oktober 2015

Bij het inleggen van orders is het verstandig om rekening te houden met de publicatie van economische cijfers. Bekijk hier het overzicht wanneer in september belangrijke nieuwsmomenten zijn.

Lees verder