Nieuws

Een AEX-strategie voor de lange termijn dinsdag 05 november 2013

AMSTERDAM – Trackers (ook wel ETF’s genoemd) worden steeds populairder onder beleggers. Maar wat zijn precies de voordelen en voor welke strategieën kunnen beleggers trackers/ETF’s inzetten?

Lees verder

Gelijk gewogen ETF vergroot diversificatie woensdag 30 oktober 2013

De laatste jaren is er een nieuwe visie ontstaan met betrekking tot de meest efficiënte wegingsmethode voor indices. De naar marktkapitalisatie gewogen index ondervindt concurrentie van de gelijk gewogen index. Leer hier waarom.

Lees verder

De AEX als perfecte dividendindex? maandag 21 oktober 2013

AMSTERDAM - Niet iedereen is even bekend met het beleggingsproduct, maar dat de ETF in opkomst is, is een feit. Maar wat is een ETF precies en wat zijn de voordelen. Belegger.nl sprak erover met Martijn Rozemuller.

Door: Martijn Rozemuller Lees verder

Think Sustainable World UCITS ETF maandag 21 oktober 2013

Op 13 mei 2013 lanceerde Think ETF’s officieel de eerste duurzame ETF van Nederlandse bodem: de Think Sustainable World UCITS ETF. Lees meer over deze duurzame ETF in dit artikel.

Lees verder

Think ETF's genomineerd voor Beste Indexbelegger maandag 14 oktober 2013

De genomineerden voor de Gouden Stier 2013 zijn bekend. Na vorig jaar genomineerd te zijn geweest voor 'Beste Pensioenoplossing' en het jaar daarvoor gewonnen hebben in de categorie 'Product van het Jaar', is Think ETF's nu genomineerd voor 'Beste In …

Lees verder