Over Think

Think ETF’s is een dochter van VanEck en de eerste Nederlandse aanbieder van Exchange Traded Funds (ETF’s), ofwel indextrackers.

Eenvoudig en gespreid beleggen tegen lage kosten

Een betrouwbare aandeelhouder

VanEck is sinds juli 2018 eigenaar van Think ETF’s. Naast VanEck heeft het huidige management van Think ETF’s een klein belang.

Think staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De raad van commissarissen bestaat uit de heer B. J. Smith, de heer A. E. Phillips, de heer T. M. R. Hunke en de heer J. R. Simon.

De directie bestaat uit Gijs Koning en Martijn Rozemuller. Beide directieleden zijn naast bestuurders ook aandeelhouder van Think.

Onze directie

Directie

Martijn Rozemuller en Gijs Koning

Erkenning en veiligheid

Wij maken hoogwaardige Exchange Traded Funds (ETF’s) tegen lage kosten. In onze ETF’s vermijden wij tegenpartijrisico door de combinatie van fysieke replicatie van de te volgen index en het niet uitlenen van de onderliggende effecten. Daarnaast wordt dividendlekkage uitgesloten voor Nederlandse beleggers door middel van de Nederlandse fiscale status van de ETF’s. Deze combinatie van voordelen heeft ons enkele mooie Awards opgeleverd.

Onze structuur is geheel in lijn met de wettelijke scheiding van beheer en bewaring, zoals ingesteld door de AFM via de Wet Financieel Toezicht (Wft). De structuur is zo ingericht dat een faillissement van de beheerder, Think ETF Asset Management B.V., de waarde van beleggingen in ThinkCapital ETF’s NV niet beïnvloedt. Wel zo veilig dus.

Tot slot beleggen wij ook zelf in onze eigen producten, zoals te lezen valt in ons halfjaar- en jaarverslag.

  • Cash ETF-prijs
  • Think AEX UCITS ETF Morningstar Award 2017
  • DFT Financieel Product Van Het Jaar 2014
  • Beste Indexbelegger 2013
  • DFT Award Beste Financiële Product van 2013
  • VEB Beleggingsaward - Winnaar 2012
  • Winnaar van de Gouden Stier
  • VEB Beleggingsaward - Zilver 2010

Onze missie en filosofie

Ons doel is om iedereen in staat te stellen om gespreid te beleggen tegen lage kosten, dankzij onze eenvoudige beleggingsoplossingen en heldere educatie.

Het heeft ons in het verleden verbaasd dat beleggingsproducten steeds duurder en complexer werden; een ontwikkeling die niet in het belang van de belegger was. Onze filosofie is daarom heel anders, wij bouwen alleen producten die zich onderscheiden door transparantie, lage kosten en een veilige en efficiënte structuur.

Wij zijn ons ervan bewust dat ETF’s nog relatief onbekende producten zijn in Nederland. We besteden daarom veel aandacht aan educatie om ervoor te zorgen dat u zelf de kwaliteit van onze producten kunt beoordelen.

Ons team

Bouke van den Berg
Bouke van den Berg Business develop­ment

Bouke houdt zich sinds april 2013 bezig met het ontwikkelen en uitbreiden van de institutionele en particuliere relaties van Think ETF’s. Voordat Bouke bij Think begon was hij werkzaam bij Russell Investments, Vanguard en ING Investment Management.

Aaron Renkers
Aaron Renkers Fund Manager

Aaron is werkzaam als Fund Manager en is na het afronden van zijn master Finance in mei 2013 in dienst getreden bij Think ETF’s.

Ernst Löwensteijn
Ernst Löwensteijn Jr. Fund Manager

Ernst is werkzaam als Jr. Fund Manager en is na het afronden van zijn master Finance in januari 2015 in dienst getreden bij Think ETF’s.

Martijn Rozemuller
Martijn Rozemuller Managing Director

Martijn is oprichter en managing director van Think ETF’s, waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor sales, marketing en HR. Voordat hij met Think begon was hij partner bij handelshuis Optiver.

Gijs Koning
Gijs Koning Managing Director

Gijs is oprichter en managing director van Think ETF’s, waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor operations en fundmanagement. Voordat hij met Think begon was hij partner bij handelshuis Optiver en werkzaam bij Kempen.

Floor Klarenbeek
Floor Klarenbeek Jr. portfolio manager

Na het afronden van zijn bachelor Bedrijfseconomie is Floor in augustus 2016 bij Think ETF’s als stagiair begonnen en daarna als junior portfolio manager in dienst getreden. Daarvoor werkte Floor bij Binck als adviseur beleggen, alwaar hij kennis opdeed van beleggen en de beleggende klant.

Vivian Simonis
Vivian Simonis Jr. portfolio manager

Vivian is werkzaam als Jr. Portfolio Manager. Na het afronden van een master in Finance & Investments, evenals een master in European Business Law, is ze in september 2018 in dienst getreden bij Think ETF’s.

Contact

Barbara Strozzilaan 310
1083 HN Amsterdam
+31 (0)20 7195100

Route via Google Maps

We zijn gevestigd in het gebouw van BinckBank aan de Barbara Strozzilaan 310, Amsterdam.

Wilt u meer van ons weten? Neem dan gerust telefonisch of per
e-mail contact met ons op.

Contact think